+ 31 6 15 14 60 16 [email protected]

Webbouw

Of je nu een website of een webshop hebt of laat bouwen, dit laat zien wie jij bent als bedrijf. 

Je vertelt een stukje over het bedrijf, het ontstaan ervan en wie er deel van uitmaken. Maar nog belangrijker, je laat zien wat je te bieden hebt. Je steekt jouw product of dienst in een mooi jasje en vertelt waarom dit dé oplossing is voor jouw bezoeker. Je hebt je website of webshop staan, maar dan? Het is natuurlijk wel de bedoeling dat hij ook nog converteert. Zo zijn er vele aspecten waar je op moet letten bij het bouwen van een website of een webshop. Wij weten van A tot Z waar je op moet letten en hoe je jouw website het beste kunt inrichten en met wat. 

Webbouw

Website laten bouwen

Een website laten bouwen, heeft veel voeten in aarde. Het is leuk als je website er mooi uitziet en je jouw grafische skills hebt kunnen loslaten, maar je wilt er ook je doel mee bereiken. Conversie! 

Om al deze punten af te kunnen vinken, maken wij een plan van aanpak en zorgen we dat we alle benodigdheden hebben verzameld, voordat we van start kunnen met het bouwen van jouw website. Uiteindelijk leidt alles wat je online gooit naar je website, dus de eerste indruk (die een milliseconde duurt) moet goed zijn. 

Webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen, komt grotendeels op hetzelfde neer. Behalve dat je er extra opties en plugins op moet installeren. Je website bevat dan ook nog een ‘shop’. Mensen kunnen hier producten bestellen en online afrekenen. Deze gehele klantroute moet vlekkeloos verlopen. Gebeurt dat niet, dan is de kans groter dat je deze mensen verliest als (bijna) klant. We zijn er dan ook een voorstander van om eerst alles te testen, voordat we iets live zetten. 

Wil je meer informatie over wat de mogelijkheden zijn en wat wij ook voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.